Kategoriarkiv: Medlemsindlæg

Limfjorden

Starter vi fra øst ved Hals / Egense og leder via den relativt smalle rende ind mod Aalborg via Langerak og forbi Hesteskoen. Fra Aalborg breder det sig lidt ud forbi Gjøl, Nibe, Attrup og via Aggersundbroen til Løgstør. Fra Løgstør breder fjorden sig ud og der er mange muligheder for afveje, før man kan fortsætter via Oddesundbroen mod Thyborøn og ud i Vesterhavet.

  1. Fartbøllen på Limfjorden rundt 2015, se her.
  2. Fartbøllen på Tour de Købstad, efterårsferie 2015, se her.

Gaster søges

Af forskellige årsager, blev det ikke til så meget sejlads i 2016, … Men jeg har gemt alle jeres e-mail fra dem der gerne vil med, og jeg skal nok vende tilbage i begyndelsen af 2017!

Jeg har en Dragonfly 35 – Fartbølle – og vil gerne have nogle med ud at sejle af og til – dog først fra foråret 2016, kan kontaktes via: michael@bondoandersen.dk. Det er ikke til kapsejlads (der sejler jeg i en anden båd), dog muligvis til enkelte større, såsom Mors rundt.

Foto fra Havnen – af Gunnar

Modtaget nogle foto fra Gunnar.

Stolen ved havet copy
Stolen ved havet – Gunnar

Derudover et oplæg til hovedfoto hvor havnen vises fra luften, dette er nu indsat – meget bedre end det gamle! har også flyttet prototype teksten ned til venstre under foto, men over den sekundære menu for at få ro på prototype WEB siden

Der er også godt gang i seneste hytte byggeri  langs selve havnen, mod vest – se de flotte foto Læs videre Foto fra Havnen – af Gunnar