Onsdagssejlads.

kort utilgængelig

Dato/Tid - 28-jun-2017 / 18:00 - 22:00

Hvor? Klublokale og Køkken

Resultat af aftenens sejlads og for hele forårssæsonen:

Onsdagssejlads 28.juni

Onsdagssejladser samlet stilling 2017

Der blev uddelt til 1.pladsen i hvert af de 3 løb. I 1.løb fik Michael Nielsen i X-79’eren “Solbakken” præmien, i 2.løb fik Jesper Schultz i H-båden “Solong” og i 3.løb fik Jesper Vognsgaard i Solingen “Over arbejde” præmie. Præmien, en “Aalborg kop” blev uddelt til hvert besætningsmedlem på de vindende både. Se Aalborg kop’en her :

Køkkentjansen er i aften uddelegeret, således at der er høflig selvbetjening ved  grillen. Mette og Anders indkøber pølser og kartoffelsalat m.m. , desuden klarer de servering og oprydning.

Spiser du med, er det vigtigt at melde til som sædvanligt på facebook-siden “onsdagssejladser i Aalborg”

Efter aftensmaden blev der holdt auktion over Gunnars flotte billeder i plakatformat. Følgere på facebook-siden kunde genkende motiverne fra ondagssejladserne.