Nyt fra kølbådsafdelingen

Den første H-båd til Kølbådsafdelingen blev leveret lørdag den 20. februar. Båden er af Type Artekno med byggenr 1270 fra 1984 . Den er i fin stand med ny bundbehandling fra 2015 og der medfølger 2 sæt sejl samt spiler.

Artekno 1270Båden kommer fra Lemvig og der er monteret masser af dyre grejer til kapsejlads . Man kan så spørge : HVAD  NU ?? Afdelingen får leveret båd nr 2 af samme type den 5. marts og rekrutteringen er i fuld gang, så sæsonen snart kan indledes med aktiv sejlads på fjorden. De 2 Ynglinge i klubben bliver sat i stand så de indgår i afdelingens nye fleet , hvor sejlads med ungdomsmedlemmer prioriteres højt. Også Sejlerskolen vil nyde godt af de nye H-både idet der er reserveret sejladstid i den kommende sæson.

Er du interesseret , så kontakt projektleder Morten Morthorst – mail : koelbaad@aalborg-sejlklub.dk

Sejlerhilsener

Kølbådsafdelingen