Besøg af TV2 Nord tirsdag d.12/6

Det er lykkes juniorafdelingen at få TV2 Nord til at sætte fokus på det ”at sejle” i et afsnit af programmet Outdoor. Outdoor er en programserie af 30 min. varighed, som tager seerne med på forskellige naturoplevelser.

Vi syntes selv, at det er lidt af et scoop, at vi har fået dem til at lave et program om det ”at sejle”;)

TV Nord Outdoor besøger Aalborg Sejlklub tirsdag sidst på eftermiddagen, hvor de bl.a. skal snakke med juniorafdelingen, skolebåden, H-bådsafdelingen og besøge en kølbåd. De forventer at være på havnen i 2-3 timer. Ud over besøgene hos de overnævnte, vil de rigtig gerne filme noget af stemningen/livet i havnen.

Vi har derfor brug af jeres hjælp til at skabe liv og stemning i Aalborg Sejlklub. Det kan være sig i form af fx

• Klargøring af masten eller reparation af sejl
  • Hyggestemning i bådene
  • Hyggesnak rundt omkring på havnen
  • Besøg i krabbeklubben

Vi håber derfor på at se en masse glade sejler på havnen tirsdag sidst på eftermiddagen.