Team Super C-Optimister

TEAM SUPER C-OPTIMISTER er navnet på vores nye introforløb for nye sejlere.

Team super C-optimister er et introforløb for nye sejlere, hvor vi lægger vægt på:

Tryghed – det skal føles trygt for sejleren og forældrene. Vi hjælper og støtter hinanden. Blæser det for meget vil der være fx teori, en tur på vandet i følge båden eller kajak-sejllads.

Glæde – det skal være sjovt at sejle

Leg – kun ved at lege lærer man rigtigt.

Kammeratskab – uden gode venner/kammerater at sejle sammen med, holder det som regel ikke længe.

Vi starter et Team Super C-Optimister hold op tre gange i sæsonen, d.8.maj og d. 5.juni og igen til august. Team Super C-Optimisterne starter med en stille og rolig introduktion til det at sejle, hvor du som sejler og dine forældre får et godt grundlag til at vurdere, om sejlads er en sport for dig. Vi har træning tirsdag og torsdag fra kl.17.00 og sejler ind omkring kl.19. De første gange har vi en eller to joller med ude på vandet, alt afhængig af vejret. Hvis sejlerne føler sig parat til det, kan de på skift prøve en jolle. Stille og roligt vil sejlernes færdigheder vokse, og de vil efterhånden kunne tage del i træningen med de øvrige sejlere.

Efter introforløbet, på en måned, skal du og dine forældre vælge om, du vil fortsætte som medlem af sejlklubben. Hvis du vil det, skal du melde dig ind i sejlklubben og evt. leje en jolle.

Hvad koster det?

Pris pr. år:

Introforløb

0 ,-

Juniormedlemskab

Juniormedlemskab

Gælder for 1 mdr.

Leje af optimistjolle

Jolleplads

Henvender sig til nye sejler, som ikke før har sejlet.

Henvender sig til sejler, som har været på introforløb

Henvender sig til sejler, som har været på introforløb og har egen jolle.

Hvorfor gå til sejllads?

Sejlerne lærer mange ting bl.a.

• selvstændighed - man lærer selv at træffe afgørende beslutninger.
  • koncentrationsevne - man lærer at koncentrere sig over længere tid.
  • selvtillid - efterhånden, som man lærer at håndtere jollen, vokser selvtilliden. Man kan noget, som ikke ret mange andre kan.
  • ansvarlighed - over for både andre og egen sikkerhed.
  • kende sine grænser og selv sætte grænser - og ikke mindst selv sige fra

Hvad kæver det af mig som forældre?

I starten af Team Super C-Optimist forløbet vil forældrene blive budt velkommen til klubben på et lille forældremøde, mens Super C-Optimisterne træner. Vi vil gerne give sejlerne mest muligt tid på vandet, og derfor kræver det, at forældrene et par gange i løbet af sæsonen hjælper til med at være brovagt, mens sejlerne er på vandet.

Hvis du ønsker yderligere information er du velkommen til at kontakte formanden for Ungdomsafdelingen, Jakob Marquard tlf. 30864201.

Vi glæder os meget til at byde nye Super C-Optimister velkommen!