Sejlerberetninger – Introduktion

 Sejlerberetninger Medlemmernes sideForside

Forfatter / Båd Lande og områder Omkring Aalborg

Aalborg Sejlklub har rigtigt mange medlemmer, der sejler korte og lange ture i Danmark, Norden og hele Europa. Det er dejligt at rigtig mange vil  dele dem med andre.

Denne side er udarbejdet til dem, der vil det. Nogen laver  logbøger på papir eller elektronisk, nogle tager mange foto og andre skriver turberetninger. Vi  har kaldt det samlet for “sejlerberetninger” for at så mange som mulig vil benyttes siden.

Her i Aalborg Sejlklub har vi valgt tre indgange til sejlerberetninger:

  1. Forfatter / båd. Her er der direkte link til medlemmets hjemmeside, hvor man så selv kan surfe rundt og læse det man vil. Denne form er den rigtige, hvis man nu godt kan lide de beretninger som lige præcis den forfatter har skrevet, eller noget der omfatter lige præcist den båd eller bådtype man er interesseret i.
  2. Land / område. Her fokuserer vi på geografien. Hvis du er specielt interesseret i et område af verden, kan du måske finde oplevelser fra medlemmerne, men sorteret ud på de enkelte områder i verden. Dette “opslagsværk” skal vi gerne have udbygget over tid og det vil jo være godt at bruge i de lange vinteraftener til at planlægge næste års sommertur, f.eks. hvordan er det at sejle i Norge.
  3. Omkring Aalborg.  Her vil vi fokusere på nærområdet, dvs. med beretninger og links til havne, seværdigheder, spisesteder og andet relevant i og omkring Limfjorden. Det er vi selvfølgelig som medlemmer interesseret i, når vi er på weekend ture og lignende. Men også gæstesejlere kan nyde godt af vores erfaringer og oplevelser i vores nærområde.

Har du har været på tur og skrevet om det, enten som en hjemmeside eller PDF-fil, er du meget velkommen til at sende et link eller et bidrag til os, se her hvordan.