22 små huse til opbevaring af grej

Andelsforeningen Grejhuse opstod som en tanke i 2003 hos nogle medlemmer i Aalborg Sejlklub, der havde et behov for et sted at opbevare bådgrej.

Der gik ikke lang tid fra tanke til handling. Et halv års tid efter var der stiftet en forening med vedtægter, skaffet nogle tegninger, ansøgt om tilladelse i AS´s bestyrelse og hos Aalborg kommune.

Det tog lidt længere tid, end vi håbede på, men i foråret 2004 trak vi lod om de 22 huse.

Huset var opført på støbt gulv og sokkel, med indlagt strøm med bimåler. Huset er 3×5 meter med mulighed for  hems.

Det var praktikanter fra Teknisk Skole, der udførte tømrerarbejdet. Vi malede og lavede terrassen som fællesarbejde. Husene er individuelt indrettede, mange med isolerede vægge og gulv. Husene benyttes til opbevaring af grej, som værksted, og som et sted, hvor du kan tage dig en middagslur og lave en kop kaffe. Samtidig er det en stor glæde for os, at husene tager sig pænt  og vedligeholdt ud og afstemt havnemiljøet. Der bliver kigget og nikket anerkendende fra forbipasserende. Og vi er sikrer på, at husene har været medvirkende til, at der også er liv i den vestlige del af klubbens område.

Vi betaler årligt 500 kr. i kontingent, der alene anvendes til den årlige generalforsamling og julefrokost. Er der overskud bliver det lagt til egenkapitalen i foreningen.

Der kræves fuldt medlemskab af AS og selvfølgelig medlemskab af vores forening for at du kan eje en andel i AF Grejhuse.

Vi har vores dokumenter  på www.grejhuse.dk hvor du kan finde flere oplysninger om vores vedtægter og regnskaber mv.

Ole Thomsen, formand
E-mail: ole.thomsen@stofanet.dk