Hvem mon der vandt kapsejladserne i år?

posted in: Forsiden | 0
Juhuu’s præmiekrus

Så skal der navne på sejrskrusene

SIdste kapsejlads i år…

En af klubbens H-både, Juhuu, fik en 1.plads i aftensejladserne i august-september i år. Lørdag d.29.september blev sidste sejlads afviklet i godt vejr og på den sædvanlige bane. Efter et par timer på fjorden var der frokostbuffet og præmieuddeling i et fyldt klublokale.

Vinderne af hvert løb blev :

Start 1 (De store både m. DH-licens) : “Solbakken”, sejlet af Michael , Morten, Mikael , og Rasmus.

Start 2 (De små både m. DH-licens), løb 1, H-bådene : “Juhuu”, sejlet af Kim, Tina, Birgitte og Jesper. (Billede: Tina, Birgitte og Jesper laver deres præmiekrus)

Start 2, (De små både m. DH-licens), løb 2, Folkebådene : “Madonna” sejlet af Jørgen, Henrik og Kurt.

Start 3 ( Både uden DH-licens) : “Sasja”, sejlet af Malthe, Camilla og Tom. (billede: Sasja vandt 3.start i efterårssæsonen).

Nyeste deltager i aftensejladserne var “Corona” fra VB og sejlet af Morten og Christopher, der sluttede sæsonen med en 1.plads i lørdagens start 3 (Billede : Målfoto Corona vinder 3.start).

På siden “onsdagssejladser” er oversigten over aftensejladserne for alle deltagende både.

Sasja