Indsigt i fremtiden – Nu med referat

Billederne her er fra pausen, hvor formanden prøvede at lokke folk tilbage på pladserne.

Medlemsmødet d. 27. november gav fuldt klubhus

Efter en af de bedste somre i mands minde og et lidt udfordrende efterår i klubbens bestyrelse, mødtes mere end 150 medlemmer til en åben debat om klubbens fremtid. Da seks af bestyrelsens ni medlemmer havde valgt at fratræde, var det klubbens formand Ole Skjærbæk, næstformand Thyge Steffensen og junior, jolle og handicapleder Jakob Marquard, der havde arrangeret mødet.

Ole Skjærbæk orienterede først om den nuværende situation i klubben, hvorefter medlemmerne fik mulighed for at stille spørgsmål. Efter en kort pause, handlede det om ideer og visioner om fremtiden for klubben og det skabte en livlig diskussion mellem medlemmerne og den entusiastiske formand. Selvom første del af mødet var en alvorlig snak om hvorfor en del af bestyrelsen valgte at træde tilbage, viste både talrige applauser, smil og skulderklap at medlemmerne havde forståelse og tiltro og tillid til bestyrelsens planer og visioner. Der blev annonceret ekstraordinær generalforsamling d. 8. januar og indkaldelse med dagsorden vil blive udsendt snarest.

Her kan du downloade referatet fra medlemsmødet