Invitation til årets klubtur til Nibe 25. og 26. august 2018

posted in: Forsiden | 0

I indbydes hermed til den årlige klubtur, som i år finder sted i weekenden d. 25-26. august 2018

Vi mødes i klubhuset lørdag kl. 9.30 til skippermøde og der vil være kaffe/te og rundstykker til alle deltagere. Herefter er der afgang, hvor vi sætter kursen mod Nibe lystbådehavn. Der vil være fællesaktiviteter og små konkurrencer med præmier om eftermiddagen. Til aften mødes vi i Nibe Sejlklubs klubhus, hvor vi tænder grillen op og spiser aftensmad sammen. I skal selv medbringe aftensmaden, drikkevarer og meget gerne en grill, da der desværre ikke er en fællesgrill ved klubhuset. Tilmeldingen kan ske på mail: aktivitetsleder@aalborg-sejlklub.dk eller ved at skrive sig på listen i klubhuset senest d. 18. august.

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at deltage, så vi får en mindst lige så hyggelig klubtur som sidste år.

Mange hilsner Aktivitetsudvalget