Kort beskrivelse:

Hytterne er opført af medlemmerne som medbyggerprojekt. Sokkelplade er støbt af entreprenør. Tech College, tømrerpraktik-elever, har medvirket ved rejsning af træskeletterne og beklædning af de første huse. Spær er købt på spærfabrik. Øvrige arbejder er udført på “arbejdssamlinger” og en løbende indsats af en gruppe “arbejdsfrie” medlemmer.

Etableret: 2014 – 2016

Antal mv.: 11 hytter, heraf 8 hytter på 24 m2 og 3 hytter på 30 m2.

De 3 lange hytter kræver ejerskab af jolle eller mindre båd, der kan (vinter)opbevares i hytten.

De 8 korte hytter kræver kun aktivt medlemskab og bådejerskab, og er altså normale “grejhuse”

Du kan også blive andelshaver

For at blive andelshaver og få dit eget grej- eller jollehus, skal du skrives op på andelsforeningens venteliste. Kontakt formanden hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive skrevet på ventelisten.

Se den aktuelle venteliste  for Jollehusene her>>>

Link til andelsforeningens vedtægter her>>>

Jollehusenes hjemmeside, link her>>>

Hytterne adskiller sig fra traditionelle grejhuse ved at have en 2,4 m bred port på landsiden. Herved er det muligt at få større emner som joller og mindre både under tag.

Mod vandet har hytterne et sæt udadgående dobbeltdøre, der i de fleste hytter er suppleret med et sæt indvendige døre/skydedøre, der giver udsigt til havnebassinet.

BASISVÆRDIER: 85.000 – 105.000 kr.

Hjemmeside: www.jollehusene.dk

Formand: Jesper Schultz , schultz.jesper@gmail.com