Krabbeklubben – Klubben for Aalborgs sejeste krabbefangere

Her kan du lære hvordan man fanger krabber og behandler dem godt. Vi træner krabberne, så de får store benmuskler og kan løbe rigtig stærkt på vores krabbevæddeløbsbane.

Aalborg Sejlklubs Ungdomsafdeling tilbyder Krabbeklub for havnens yngste dvs. dem under 8 år, som er aldersgrænsen for at sejle optimist.

Kom og vær med i krabbeklubben! Vi mødes om tirsdagen kl.16.45-17.45, hvor der alt efter vejret er forskellige aktiviteter, som bidrager til at gøre børnene fortrolige med vandet, give dem en fornemmelse af, at det er trygt og sjovt at sejle og fremfor alt skaber legerelationer på havnen. Tidspunktet er sat samtidig med optimisterne med den skjulte bagtanke, at krabbefangerne måske en dag får lyst til at prøve kræfter med optimistjollen.

Hvad laver man i krabbeklubben?

Aktiviteterne er alt fra:

• krabbefangeri med efterfølgende væddeløb
  • snobrødsbagning
  • lave vandkikkerter
  • lave akvarium i spand
  • dragebygning
  • lille sejltur med optimisterne i havnen
  • lille sejltur i jolleafdelingens kajakker
  • tur med kølbåd ud at se på optimister

Hvad koster det alt være med?

Det koster 100 kr. pr. barn.  Pengene går til lidt forplejning i form af kiks og saft til krabbeholdet samt indkøb af materialer.

Eneste krav for deltagelse er fiskenet, spand og et stk. krabbeforældre/bedsteforældre, som er tilstede og hjælper til. Det kan være en god idé at anskaffe sig en redningsvest. Vi har et par redningsvester, som kan lånes de første par gange.

Hvornår starter krabbeklubben?

Krabbeklubben starter op d. 5.juni-26.juni, 14.august- 4.september.

Vi mødes foran klubhuset.

Vi glæder os til at se jer i Aalborg Sejlklub, Skydebanevej 40. I er også meget velkommen, selvom I bare er nysgerrige.

Kontakt: Mette Vesterø tlf. 26821407 eller Jens tlf. 42134503