Miljøvenlig bundmaling

posted in: Forsiden | 0

Til sejlere fra AS

Jeg skriver til jer på vegne af EnCoat ApS. Vi er et forsknings- og udviklingsselskab, som arbejder med at udvikle en miljøvenlig bundmaling til lystbåde. Vi er nu så langt i processen, at vi vil gennemføre en stortest i den forestående sejlsæson. Status, teknologi, performance og detaljer om testen fremgår af vores hjemmeside www.encoat.dk, hvortil henvises.

Vi har i snart nogle år brugt forskellig locations herhjemme og i udlandet til vores paneltests. Resultaterne har været på en klar forbedringskurve, endende op med en virkningsgrad, som svarer til vores referencemaling (kommerciel lystbådemaling i den dyre ende). Farvandet omkring Aalborg kunne være interessant for os at have med som “dækningsområde” og jeg vil derfor spørge, om Aalborg Sejlklub kunne være os behjælpelig med at finde og motivere nogle bådejere i jeres forening. Vi taler glasfiber og meget gerne lidt forskellig størrelse, type og sejlmønster.

Håber i vil medvirke til at få skubbet en klart miljøforbedret bundmaling endeligt ud over rampen. Er der spørgsmål, er I mere end velkommen til at kontakte mig.

Jacob Erik Holmblad
Bestyrelsesformand