Kære kommende sejlerkammerat

Du kan ansøge om medlemskab i Aalborg Sejlklub ved at benytte formularen nederst på siden.

Er du i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte havnekontoret via  en mail til

administration@aalborg-sejlklub.dk, eller ved personlig henvendelse på kontoret indenfor kontorets åbningstider eller telefon 61 55 46 60.

Kontoret er åbent mandag fra kl. 17.00-18.30, tirsdag, onsdag, torsdag fra kl. 11.00 til kl. 12.00.

Sejlklubbens prisliste kan du se  HER.

Vandpladslejen indeholder 1 søsætning og 1 optagning, samt vinterlandplads. Udover vandpladsleje skal der betales for leje af stativ. Eget stativ kan ikke benyttes på sejlklubbens område og kan ikke opbevares her.

Dit fulde navn
Postnummer
Fødselsdag
Medlemstype

Når vi har modtaget din ansøgning, fremsender vi en bekræftelse på modtagelsen. Du vil i forbindelse med oprettelsen få tildelt en vandplads, og tilsendt et indbetalingskort, som du bedes tilmelde betalingsservice – PBS. Efter indbetalingen af kontingentet, kan du betragte dig som medlem af Aalborg Sejlklub. Dog går der tre måneder fra indmeldelsesdatoen inden du kan stemme til generalforsamlingen.

Aalborg Sejlklub

Udfyld nedenstående og send ansøgningen til os.

Fornavn (skal udfyldes)

Efternavn (skal udfyldes)

Medlemstype
AktivJuniorPassivUngdomsmedlemStudiemedlem