Outdoor nu – TV om Aalborg Sejlklub

posted in: Forsiden | 0

Onsdag d. 27 sendte TV2 Nord Salto programmet “Outdoor nu” som denne gang handlede om Aalborg Sejlklub. For dig, som ikke fik set programmet, er der her et link, så du kan se det på nettet.

OUTDOOR NU er TV2 Nords friluftsprogram. Hver onsdag sætter programmet fokus på en af de aktiviteter, man kan lave i naturen. Vi afprøver overnatning, vandring, lystfiskeri, vandsport og meget andet og giver seerne mulighed for at stille spørgsmål til programmets eksperter. Tilrettelæggelse: Robert Bedsted og Bruno Stagsted.

Tak til alle “filmstjerne” som repræsenterede klubben rigtig godt og fik klubben til at fremstå som det spændende fristed det er for eventyrslystne mennesker i alle aldre. Ikke mindst tak til vores junior- og ungdomsafdeling for at få aftalen med TV2 i stand – Godt set og godt arrangeret venner 🙂

Tryk her for at starte programmet>>>