Priser HavnenForside

Aalborg Sejlklub har mange forskellige aktiviteter, og medlemsskabet er baseret på et klubmedlemskab og en selvstændig betaling for båd (vandplads, landplads, jolleplads osv).
Vi har den helt klare politik, at alle i klubben er lige, og alle betaler det samme for samme ydelse. Eneste undtagelse er bestyrelsen, der er fritaget for medlemskontingent – men selvfølgelig betaler for bådplads mm. Aktive medlemmer med bådplads udenfor Marina Fjordparken betragtes som gæstende både – Prisliste 2018 Gæster V2 pdf
Nedenfor kan du, ud fra den type sejler du er, blive guidet igennem, hvad det egentligt koster at dyrke sejlsport i Aalborg Sejlklub.
Se prislisterne for at se alle detaljer.

Junior / Ungdomssejler:

1. Juniormedlem (12 – 17 år) eller ungdomsmedlem (18 – 25 år)
  2. Betaling for privat jolleplads (vand- og eller landplads).
  3. Eventuel leje af klubjolle.
  4. Sejladsafgifter for klubjoller og klubbåde.

Bådejer:

1. Aktivt medlem
  2. Betaling for bådplads (vand- og eller landplads)
  3. Leje af Transportstativ og tilbehør (årlig leje eller køb af brugsret med afskrivning over 20 år).
  4.  Diverse serviceydelser på havnen.

Kølbådssejler i klubbåde:

1. Aktivt medlem
  2. Deltagelse i aktiviteter og evt. leje af båd.
  3. Sejlerskolen

SUP (Stand Up Padling):

1. Aktivt medlem
2. Deltagelse i SUP-aktiviteter og evt. leje af bræt.

Bådhal / Jollehus / Grejhus:

Har du har brug for en bådhal eller et grejhus, så du kan opbevare din båd eller grej under tag?
Aalborg Sejlklub har efterhånden ladet opføre et antal bådhaller og grejhuse på klubbens område. Grupper af medlemmer har dannet andelsforeninger, som har gennemført byggeriet – primært som selvbyggere.
Hvis du er interesseret i at købe en andel, kan du kontakte andelsforeningerne via Andelsforeninger i A.S.