Standerhejsning d. 27-4-2019 m. fest om aftenen!

Dagens program:

10.00      Stumpemarkedet åbner – kom og få en bod. Der vil være kaffe og rundstykke til stadeholdere fra kl. 9.45.

12.00      Der tændes op i grillen, så den medbragte frokost kan tilberedes.

14.00      Standerhejsning med formandens tale og dåb af legepladsbåden.

18.00      Standerhejsningsfest

Baren vil være åbent fra kl.11.30 – 15.00 samt om aftenen. Derud over, henvises der til automaten.

I løbet af dagen, vil der være mulighed for at få hjælp til at teste den oppustelige redningsvest, da Malthe fra Sejlsikkert er på pladsen.

Til festen byder vi på: velkomstdrink, en lækker buffet samt kaffe/the med lidt sødt til. Prisen for festen er 150,-.

Drikkevarer kan købes i baren.

Efter maden spiller Ole Vendelbo op til dans.

Tilmelding kan ske ved at sende en mail på kontor@aalborg-sejlklub.dk eller ved at skrive sig på listen i klubhuset. Betaling på Mobilpay nr. 64754. – Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag d. 23/4.

Vi glæder os til at se Jer til en hyggelig dag/aften.

Aktivitetsafdelingen

Hvis du vil have arrangementet printet, er linket her: http://www.aalborg-sejlklub.dk/wpas/wp-content/uploads/2019/04/Standerhejsning-2019-1.pdf