Stormen Knud

posted in: Forsiden | 0

Stormen Knud har været forbi Marina Fjordparken

og vandstanden er i dag 110-120 cm over daglig vandstand. Broerne står næsten under vand. Det betyder at mange af bådene i havnen har alt alt for stramme fortøjninger. Jeg har gået alle broerne igennem og med hjælp fra en håndfuld hjælpsomme klubkammerater, har vi fået de mest overhængende problemer løst. Vi har løsnet fortøjninger på mere end 50 både og nogle var vi nødt til at skære over. De steder vi har grebet ind, var dem hvor både broen, pælene og selvfølgelig båden var i fare. På flere af bådene var vandlinjen trukket 20-30 cm under vandet, hvilket jo giver et voldsomt pres.
Hvis du har i båd i vandet, vil jeg kraftigt opfordre dig til at kigge forbi, så du kan få tilpasset og evt. udskiftet sprungne eller overskårne fortøjningerne. At jeg, sammen med en flok hjælpsomme mennesker har været rundt på broerne, er ikke en garanti for at netop din båd ikke har problemer, da vi kun har ordnet dem der var i overhængende fare for at få eller gøre skade.
For god ordens skyld vil jeg lige nævne, at det er bådejerens ansvar at båden er forsvarligt fortøjet og føre kontinuerligt tilsyn, så der ikke sker skade på båd, bro og pæle.
Du kan se på billederne nedenunder, hvordan det så ud på havnen tidligere i dag, lørdag d. 22. september 2018
Hav en god weekend – vi ses på havnen 🙂
Med Sejlerhilsen