Velkommen til den nye hjemmeside

posted in: Forsiden, Gastebørs | 0

Kære sejlervenner

Aalborg Sejlklub har fået ny hjemmeside! De seneste mange uger har vi arbejdet intenst på at lave en ny hjemmeside for Aalborg Sejlklub. Målet har været, at hjemmesiden skal være let at finde rundt i, både på Mac, PC, tablets og smartphones – og så skal den være indbydende for både medlemmer og gæster. Vi håber I synes vi er på rette vej.

Ingen hjemmeside kan siges at “nu er den helt færdig”, for der er så mange detaljer som skal føres fra den gamle hjemmeside til den nye. Fejl kan ske, men vi forsøget at finde dem før dig og få dem rettet. Hvis du finder fejl eller hvis du har ideer til nye ting på siden, er du meget velkommen til at skrive til webmaster@aalborg-sejlklub.dk. Vi vil videreudvikle hjemmesiden løbende, så den passer til brugernes behov.

Samtidig har vi besluttet at lukke Facebook-profilen Aalborg Sejlklub, som ikke er ikke så god til to-vejskommunikation. Profilen vil blive lukket i løbet af juli. Fremadrettet vil vi bruge KLUBLIV Aalborg Sejlklub som er en moderne profil, hvor du og dine sejlervenner kan lægge billeder, turbeskrivelser og alt muligt andet sjovt op, ligesom jeg vil bruge den til at få hurtige informationer ud til jer. Det er en åben profil og alle er velkommen i gruppen.

Jeg vil opfordre til at vi holder en god tone og bruger profilen til at skabe en god stemning i klubben og blandt alle os medlemmer. Hvis du har spørgsmål til klubbens bestyrelse, eller du oplever at noget ikke fungerer som det skal og du ikke synes at de passer sig at lægge det på Facebook, er du altid velkommen til at kontakte mig på formand@aalborg-sejlklub.dk eller give mig et ring på 40804100.

Rigtig god sommersejlads til alle 🙂

Ole Skjærbæk