Velkomstmøde 23. maj

posted in: Forsiden 0

Invitation til nye og nyere medlemmer i Aalborg Sejlklub

Kære nye medlem

Jeg er rigtig glad for at du har valgt at melde dig ind i Aalborg Sejlklub og vil derfor gerne invitere dig og din familie til et velkomstmøde og være vært for kaffe te og kage.

Torsdag d. 23. maj kl. 19 til 21 i klubhuset

Vi vil vise dig rundt i klubbens faciliteter og fortælle dig om de muligheder du har, for at få mest muligt ud af dit medlemskab i Aalborg Sejlklub. Du vil selvfølgelig få mulighed for at stille alle de spørgsmål du brænder inde med.

Det plejer at være en sjov og hyggelig aften, så jeg håber at se dig og din familie til en snak om hvad Aalborg Sejlklub kan byde på, sejlads, sikkerhed, knob & knuder, kurser og sommerens aktiviteter.

Send lige en mail til mig med antal og navnene på de der deltager og helst en uge i forvejen, så jeg får bagt en kage der er stor nok til alle.

bestyrelse og afdelingsledere i
Aalborg Sejlklub