Vild Med Vand – Havnens Dag

posted in: Forsiden | 0

Lørdag d. 1. juni går det løs på havnen. Kom og vær med til at gøre sejlsporten og ikke mindst vores klub interessant for de gæster der kommer. Alle de aktiviteter vi tilbyder gæsterne er selvfølgelig også for medlemmer.

Vi tilbyder på dagen:

• Orientering generelt om klubben og om det at have båd eller sejle i sin fritid.
  • Mulighed for at komme om bord i og se en familiebåd og høre om båden som ramme om fritidsoplevelser.
  • Sejltur med en af klubbens H-Både (sejlbåd til 3 mands besætning) Kapsejlads- og turbåd.
  • Orientering om vores ”sejladssafdeling”, der rummer mulighed for at sejle uden selv at eje en båd.
  • Orientering om vores Sejlerskole med såvel teoretisk som praktisk uddannelse (sejlads med instruktør)
  • SRC/VHF Radiokursus og certifikat som overbygning til sejleruddannelse.
  • Orientering om vores Ungdomsafdeling med Krabbeklub for de yngste, Jolleafdeling for børn i skolealderen, og leg i synkefri kajakker og på SUP-boards i tilfælde af ingen – eller for meget vind.
  • Ungdomsafdelingen omfatter også voksne jollesejlere med egen jolle (Laserjolle, 505-Jolle, Moth Foiler mv.)
  • Få en tur i en Fevajolle (børn)
  • Prøv et Stand-Up Paddleboard, – tag ”badetøj” med.

Bemærk: Lørdag den 25. maj er landsdækkende Vild Med Vand-dag – samme dag som karnevallet afvikles i Aalborg, så derfor er Vild med Vand d. 1. juni i Aalborg.

Læs mere her: Aktiviteter Havnens Dag i Aalborg Sejlklub