WEB udvalget

5. Ole Skjaerbaek, design, teknik, ad hoc opgaver
  6. Christian Steffensen, Intern teknisk support

Formål

WEB udvalgets formål er at sikre, at Aalborg Sejlklub altid har en aktiv og levende hjemmeside, der kan levere informationer til medlemmerne. Desuden tilstræbes at siden er interaktiv, således at medlemmerne kan booke f.eks. bådoptagning og melde sig til aktiviteterne i klubben.

Udvalget består af nogle dedikerede mennesker der arbejder på at opbygge og vedligeholde Aalborg Sejlklubs hjemmeside,

Generelt bruger vi dropbox under Aalborg Sejlklub til opbevaring af dokumenter mm.

1. Politik for kommunikation i Aalborg Sejlklub.
  2. Styleguide En styleguide er en beskrivelse af HVORDAN hjemmesiden skal håndteres, dvs. fælles regler
  3. Bruger Manual for redaktører
  4. Bruger Manual for indlæg
  5. WEB Master manual

Er der spørgsmål til hjemmesiden kan de sendes til webmaster@aalborg-sejlklub.dk. Men nogle svar kan findes i ovenstående tekster, så læs dem før mailen sendes.

Møder / Nyheder

Nedenfor en liste over alle møder relateret til WEB udvalget:

WEB aktiviteter

No Events