AFLYST – pga for få tilmeldte både er Hovedkapsejladsen 2022 aflyst/udskudt til år 2023.

INDBYDELSE TIL Hovedkapsejladsen for sejlbåde,

Aalborg Sejlklub 3 september 2022

PROGRAM

Kl 0900-0925 SKIPPERMØDE med morgenrundstykke. Skippermødet indeholder praktisk info vedr. sejladsen, gennemgang af sejladsbestemmelser samt valg af kort eller lang bane. Der vil være et morgenrundstykke inkl smør ost marmelade og Kaffe.
Kl 10 START ud for dommerhuset ved Skudehavnen.

KAPSEJLADSOMRÅDE, farvandet mellem Jernbanebroen i Aalborg og DRAGET.
BANERNE

Kort bane, Banelængde 10,5 sømil.

Start ud for dommerhuset ved Skudehavnen til topmærke Hummerbakkens 1.røde mærke (stumptønde) og tilbage til mål ved indsejlingen til AS. Topmærke skal rundes om bagbord. De faste sømærker i farvandet skal respekteres.

Lang bane, Banelængde 18,5 sømil.

Start ud for dommerhuset ved Skudehavnen til topmærke DRAG BANKE Østkardinal og tilbage til mål ved indsejlingen til AS. Topmærke skal rundes om bagbord. De faste sømærker skal i farvandet mellem start/mål og Hummerbakkens 1.røde mærke (stumptønde) skal respekteres.

SKIPPERMØDE, gebyr for deltagelse i Skippermødet er DKK 20,- pr deltager.  Skippermødet indeholder praktisk info vedr. Sejladsen samt et morgenrundstykke inkl smør ost marmelade og Kaffe. DKK 20,- pr deltagende person indbetales via Mobilepay nr  64754 (HUSK at notere bådnavn som kommentar).

REGISTRERING, den deltagende båd skal være registeret for at deltage i sejladsen. Registrering sker ved at sende en email til kapsejlads@aalborg-sejlklub.dk med flg oplysninger

Sejlnummer:

Bådnavn:
Bådtype:
Gyldigt Målebrev Ja/Nej:
Skippers navn:
Mobilnummer:

Mobilnummer bliver ikke offentliggjort, bruges af sejladslederen såfremt kontakt til båden er nødvendig.

Sidste frist for registrering/tilmelding er fredag 26 august 2022.

Sejladsbestemmelser,

findes her: 20220903 Hovedkapsejlads Sejladsbestemmelser

De bedste hilsner,
Kapsejladsafdelingen, Steffen Hartvig Nielsen, Tlf: 42489520 eller kapsejlads@aalborg-sejlklub.dk

Tilbageblik

Hovedkapsejladsen for sejlbåde 2021 d. 4.september. herunder =>

På skippermødet kl.9 besluttede deltagerne at sejle den korte bane med fælles start kl.10 . Sidste båd var hjemme igen kl. 12: 18 – alle i fin stil og uden skrammer.

Deltagere og resultater ses her : Hovedkapsejlads vinderliste