Hovedkapsejladsen for sejlbåde 2020 d. 5.september.

På skippermødet kl.9 ved morgenkaffen besluttede deltagerne at sejle den lange bane, til Dragets østkost og hjem igen. Langsomste båd startede kl.10 prc.

På vej mod vendemærket ved Draget havde forgasten på “Somersault”, Malthe , tid til at tage et godvejrsfoto (øverst) og et skidtvejrsfoto ( nedenunder). Mødet med en kraftig koldfront kom således til at præge kapsejladsen. Fronten skyldtes, at den tropiske orkan, Laura, var flyttet til det koldere vand ved Færøerne. Alligevel var der kraft nok til at sende fronter ind over Nordeuropa. En af disse passerede Limfjorden mens kapsejladsen var i gang. Alligevel kom alle startende båd i mål.

 

  • Ved respitsejlads bestemmes bådenes placering af rækkefølgen, når de går over mållinjen. Ved denne kapsejlads havde Anders mulighed for at tage målfoto, så her er billederne af bådene på 1. og 2.plads.
  • Først over mållinjen var H-båden Juhuu med skipper Kim Nielsen. 2.pladsen gik til Scankap’en Scanini skipper Hans Maigaard. Førstepræmien er et gavekort til “ROMeriet” på 400 kr.. Andenpræmien er et gavekort til “ROMeriet” på 300 kr..
  • Husk, at rom er let at dele med besætningen.
  • Tillykke. Gavekortene uddeles ved sæsonafslutningen.