For dig der tidligere har bestået den teoretiske prøve, men af en eller anden grund ikke fik taget den praktiske prøve.

Har du tidligere bestået den teoretiske prøve i Aalborg Sejlklub eller et andet sted, kan du nu deltage i træning og efterfølgende prøve i Sejlerskolen.

Har du et duelighedsbevis, har du også ret til at føre speedbåd.

Undervisningsplan – den praktiske del

Den praktiske del til Duelighedsbevis foregår i sejlklubbens store RIB-båd og indebærer blandt andet, at du træner tillægning til kaj, fortøjningsteknikker og knob. Du skal sejle båden op til et udpeget punkt, klare en mand-over-bord manøvre samt sejle efter en bestemt kurs. Du lærer også om motorens brændstof-, kølings- og el-system.

Prøvekrav ses her: Dansk Sejlunion

Tid:

Træningen forløber over én (evt. 2) eftermiddag nogle dage inden den praktiske prøve.

Træningen tilbydes eftermiddage/aften i løbet af september måned.

Prøven afholdes september/oktober med ekstern censor.

Pris:

Pris for træning, honorar til censor og udstedelse af bevis: Kr. 500,-

Tilmelding:

Du tilmelder dig til træning og prøve senest den 5. september 2021 via Aalborg Sejlklubs Webshop

Ønsker du mere information, så skriv til: sejlerskolen@aalborg-sejlklub.dk

Husk først til mølle vælger først, når der skal vælges sejl- og prøvetider.