En anderledes standerhejsning

posted in: Forsiden 0

Et meget anderledes forår

Som alt andet i dette forår, blev standerhejsningen ganske anderledes end vi er vant til i Aalborg Sejlklub. Når standeren går til tops har det altid, i klubbens 121 årige historie, været i selskab med klubbens medlemmer, og med sang, formandens tale og mange hyggelige aktiviteter.

En mikroskopisk lille virus har stillet sig i vejen og forpestet socialt samvær i hele verden, så vi er ikke alene og vi er absolut ikke dem det er gået værst ud over. Så når vi ærger os over de begrænsninger der er lagt på vores liv og handlefrihed, er det på sin plads at tænke på alle de mennesker ude i verden, som har betalt en langt højere pris og i mange tilfælde den ultimative pris. Vores tanker skal også gå til alle de virksomheder og erhvervsdrivende, som i denne tid, uforskyldt lever i en meget usikker tid. Lad os håbe og krydse fingre for Corona-virussen ikke har været her forgæves med alle dens elendighed til følge. Lad os håbe at verden vågner op og fokuserer på at passe på vores jord, vores klima og ruster op til at imødegå fremtidige sundhedskriser.

Vi valgte i år at lade en repræsentant fra tre aldersgrupper sende standeren til tops. På billedet herunder ses Anders Lintner, Mette Vesterø og Anna Vesterø, som i fællesskab løste opgaven. Der skal også lyde en tak til Robert Petersen og Thyge Steffensen for at stå for de praktiske forberedelser med klargøring af standeren og fotografering. Søde Anna serverede sodavand og øl til vores lille gruppe efter højtideligheden.

Hele bestyrelsen og afdelingslederne ønsker jer alle en rigtig god sommer og håber at I på trods af alle restriktioner, får nogle gode mindeværdige oplevelser på og i vandet.

Med venlig hilsen
Ole Skjaerbaek
Formand