“Fredagsbar” er en ugentlig hyggelig komsammen i klubhusets bar –
hver fredag mellem standerstrygning og standerhejsning efter arbejdstid fra 16.30 til 18.30.

Af og til er der mulighed for, efter tilmelding på forhånd, at nyde et hjemmelavet måltid mad. Se seperat opslag.

Fredagsbaren administreres på skift af aktive medlemmer (værtspar), som gerne vil yde en frivillig indsats. Har du lyst til at bidrage, er du velkommen til at kontakte Steen Frederiksen på: aktivitetsleder

Ca. 2 gange i løbet af vinteren er der spisning og eventuelt underholdning i forlængelse af Fredagsbaren.

FREDAGSBAREN har sin egen økonomi, forstået på den måde, at når der er oparbejdet et overskud, bliver der indkøbt noget til Aalborg Sejlklub, som måske ellers ikke ville blive anskaffet.

Følgende er helt eller delvist finansieret af overskud fra Fredagsbaren:

Vejrmaskine på havnekontoret – pc med vejrmelding, opsat ved bagindgangen –  sol-regnsejl til terrassen (det blæste desværre i stykker) – småborde i salen – dekoration på foldevæggen – og hvad bliver det næste …

Har du aldrig tidligere været til Fredagsbar, så fortæl værten, at det er første gang, du deltager – Første genstand er nemlig gratis.

På grund af coronarestriktioner har Fredagsbaren været aflyst, men forhåbentlig kan vi mødes igen til november.

FREDAGSBAR VAGTPLAN 2021 / 2022