Uanset om det drejer sig om at krydse Atlanten, sejle gennem Europas floder eller deltage i kapsejlads på Limfjorden, så skal der et team af mennesker til, for at båden fungerer – både sikkerhedsmæssigt og sejladsmæssigt.

I Aalborg Sejlklub har vi en af Danmarks bedste samling medlemmer, og rigtig mange både! Somme tider står en bådejer og mangler besætning og – somme tider står et medlem og mangler en båd, så interessen for sejlads kan dyrkes i fællesskab. Nu prøver vi at skabe kontakten. Så søger du en gasteplads så søg videre.

Det kan være, du er ung jollesejler og godt vil prøve kræfter med en kølbåd i kapsejlads. Eller du er måske en ældre pensioneret oberst, som gerne vil stå i stævnen på vej ind mod København. Eller du mangler 2 mand for at være klar til kapsejlads i den kommende sæson.

Det er her på siden, du kan se en oversigt over, hvem der gerne stiller sig til rådighed som gast/besætning, og hvem der mangler besætning til sin båd.
Du kan kontakte dem, der er i listerne, hvis du mener, der er basis for en aftale om et samarbejde.

Hvis du gerne vil registreres, send en mail til webmaster@aalborg-sejlklub.dk.
Start med: “Gaster søges” eller “Båd søges” og opgiv navn, telefon og/eller e-mail, alder og beskrivelse af, hvad du gerne vil.

Kontakt finder I så selv ud af.

Bemærk: Opslag vil blive slettet, når den igangværende sæson er ovre.

Alternativt : Du kan lave et opslag på facebook-siden: “Onsdagssejladser i Aalborg” eller på “Klubliv i Aalborg sejlklub” . Skipperne følger med her i sejladssæsonen.
_____________________________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________________