Kort beskrivelse af Grejhusene

22 små huse til opbevaring af grej. Andelsforeningen Grejhuse opstod som en tanke i 2003 hos nogle medlemmer i Aalborg Sejlklub, der havde et behov for et sted at opbevare bådgrej.

Der gik ikke lang tid fra tanke til handling. Et halv års tid efter var der stiftet en forening med vedtægter, skaffet nogle tegninger, ansøgt om tilladelse i AS´s bestyrelse og hos Aalborg kommune.

Det tog lidt længere tid, end vi håbede på, men i foråret 2004 trak vi lod om de 22 huse.

Huset var opført på støbt gulv og sokkel, med indlagt strøm med bimåler. Huset er 3×5 meter med mulighed for  hems.

Det var praktikanter fra Teknisk Skole, der udførte tømrerarbejdet. Vi malede og lavede terrassen som fællesarbejde. Husene er individuelt indrettede, mange med isolerede vægge og gulv. Husene benyttes til opbevaring af grej, som værksted, og som et sted, hvor du kan tage dig en middagslur og lave en kop kaffe. Samtidig er det en stor glæde for os, at husene tager sig pænt  og vedligeholdt ud og afstemt havnemiljøet. Der bliver kigget og nikket anerkendende fra forbipasserende. Og vi er sikrer på, at husene har været medvirkende til, at der også er liv i den vestlige del af klubbens område.

Der kræves fuldt medlemskab af AS og selvfølgelig medlemskab af vores forening for at du kan eje en andel i AF Grejhuse.

Fakta om Grejhusene

Årstal for færdiggørelse: 2005
Grejhusenes størrelse: 5 x 3 meter = 15 m2
Antal: 22 huse
Basispris pr. 1/1-2019: kr. 56.850
Kontingent pr. år: kr. 1.200
Tillægsværdi for dokumenterede forbedringer: maksimalt 50% af basisværdien.

Du kan også blive andelshaver

For at blive andelshaver og få dit eget grejhus, skal du skrives op på andelsforeningens venteliste. Kontakt formanden hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive skrevet på ventelisten.

Pris for optagelse på ventelisten er kr. 100 pr år. For at kunne optages på ventelisten, skal du være medlem af Aalborg Sejlklub og have en land- og vandplads.

Kontakt information

Formand: Kristian Altrup Baden, tlf. 40818140, e-mail Kristian Baden

Hjemmeside

 

Links til fællesregler, basispriser og brugsretsaftaler

Fællesregler for andelsforeninger i AS 2019

Basispriser for andelsforeninger i AS 2019

Aftale om brugsret, Grejhuse 2019