Hovedkapsejlads 2020

posted in: Forsiden 0

Hovedkapsejladsen for sejlbåde 2020.

Tidspunktet  :Lørdag d. 5.september. Skippermøde i klubhuset kl.9 med morgenkaffe. Første båd starter kl.10, og der forventes målgang ved 13.tiden.

Banen  :  Skippermødet beslutter dagens forventede vindstyrke, let -, mdl. eller hård vind.  og vælger mellem lang eller kort bane.

•  Lang bane er 16,4 sm og går fra startlinje ( = grønt havnefyr over repostrappen i klubhuset) til vendemærke ved Dragets østkost og tilbage til start-/mållinjen.
  • Kort bane er 9,6 sm og går fra startlinjen (se ovenfor) til vendemærke ved Hummerbakkens første røde sømærke (se kortet nedenfor) og tilbage til startlinjen.

Starttidspunkt og måltagning  :  Der sejles uden baneleder/dommer og derfor med respitstart. Når deltagerne er kendt laves en tabel over starttidspunkt for hver deltagende båd . Tabellen fra sidste års ( – aflyste – ) sejlads kan ses på link :Respitstart ved distancekapsejladsen. Den aktuelle tabel vil blive vist ved skippermødet. Vinder af sejladsen er så første båd over mållinjen, næste båd får 2. pladsen o.s.v.

Præmier : Der er præmie til hver 4.fuldførende båd.  1.præmie er Hovedkapsejladsens vandrepokal (for et år) samt et gavekort til ROMeriet på 400 kr. 2.præmien er et gavekort på 300 kr. til ROMeriet o.s.v. Præmierne overrækkes ved aftenprogrammets start.

“Efter sejladsen” : Aftenkomsammen for alle AS’medlemmer med præmieuddeling, rom og sang.

Program ;

• Kl.18  ; Mogens uddeler vandrepokalen til vinderen af kapsejladsen – samt gavekortene til 1 – , 2. – , etc. pladser.  Derefter er der Mettes labskovs (lobeskoves ? ) til alle.
  • Kl.19 (ca.) :  Michael fra ROMeriet, Urbansgade  fortæller om 5- 6 rommærker og uddeler smagsprøver.
  • kl.20 (ca.) : Erik Nød (med klaver) forsøger at lede sangglæden over i sange efter klubbens sangbog.
  • Afslutning og fælles oprydning, når trætheden melder sig.

Tilmelding :  –  sker ved indbetaling på klubbens mobilpay nr.64754  og skrive kapsejlads i kommentarfeltet.

• For 25 kr. tilmelder du 1.person til skippermødets morgenkaffe
  • For 250 kr. tilmelder du 1 person til aftenprogrammet med aftensmad, rom & sang
  • For 270 kr. tilmelder du dig til hele dagens program.

Frist : Du gør det temmelig besværligt for os, hvis du tilmelder dig efter 26.august (midnat)