Sejladsbestemmelserne for 2021 (link ) : SEJLADSBESTEMMELSER 2021 (endelig udg.)

Banebeskrivelserne for 2021 (link).Tillæg A Banebeskrivelser (endelig udg.)

Banekortet i 2021 , Tillæg B (link) :

Dommerlisten i sæson 2021 :  (link – og den opdateres løbende) : ——–

For dem, der vil vide, om de deltog sidste år, er den gamle liste her (link) : Dommerliste 2020 ved primo august

Bemærk : Jens Juhl har forbedret nogle af banerne og ændret på banekortet, så læg de aktuelle tillæg i båden.

Tilmelding til sæson 2021 : Tilmelding sker på mail : sejladsleder@aalborg-sejlklub.dk . Oplys : sejlnummer, bådnavn, bådtype, skippernavn og mobilnummer. Når du har betalt startgebyr , 300 kr. på Mobilpay : 64754 (Aalborg Sejlklub & husk også sejlnummer), kommer båden på dommerens startliste (se ovenfor), og skipper kommer på klubbens interne deltagerliste.

Tilbageblik på sæson 2019 :

Her er video’er fra starten af 2 onsdagssejladser, set fra dommerhuset. På YouTube skal du søge efter, enten :

Onsdagssejlads 2019 vestover. Her må Liva lave en strafvending i 2.start og Madonna og SoLong i 3.start – men vejret var helt fint.

•  Onsdagssejlads 2019 østover. Her kan du se, om Solbakken bliver moppet i 2.start. -og vejret var regn og jævn vind og stærk strøm.

På gensyn på fjorden til sæson 2021.

Sejladsleder Thyge Steffensen,  tst@aalborg-sejlklub.dk