Medlemsmøde om kapsejlads i 2020 , onsdag d.26.februar kl.19.00 i undervisningslokalet 1.sal.

Vi skal igennem følgende emner :

• Onsdagssejladsen: Sejladsbestemmelserne er ændret, og vi afslører hvilke.  (Thyge)
  • Kapsejladser for kølbåde: Skal vi lave nogle i 2020 ? Hvordan & hvornår ?  (Thyge)
  • Kapsejladser for joller i 2020 ?  Hvordan & hvornår ?  (Jacob)
  • Nordjylland rundt. Gentages i 2020 , evt. hvorledes ændres (Mogens)
  • Orientering om kapsejladsplaner for klassebåde i AS, f.eks. Fevajolle, Optimistjoller, -både, BB-10, X-79, Scancap. ( skipperne )
  • Ny klassebåd i AS: J/70’eren – og hvor langt vi er med finansieringen. (Thyge)
  •  J/70-ligastævnet i Aalborg 19-29.juni 2020. Aktiviteter og behovet for medhjælpere fra AS.
  •  Gode ideer i øvrigt.

Velkommen til alle medlemmer, kapsejlere, supportere og nysgerrige.

Sæsonafslutning lørdag d. 5.oktober 2019 : H-bådenes sidste tur.

H-bådene arrangerede er sidste tur på fjorden i let vind og solskin. Se målgangen på Youtube : Søg efter  H-bådenes sidste tur i 2019

Tilbageblik på sæson 2019 :

Her er video’er fra starten af 2 onsdagssejladser, set fra dommerhuset. På YouTube skal du søge efter, enten :

Onsdagssejlads 2019 vestover. Her må Liva lave en strafvending i 2.start og Madonna og SoLong i 3.start – men vejret var helt fint.

•  Onsdagssejlads 2019 østover. Her kan du se, om Solbakken bliver moppet i 2.start. -og vejret var regn og jævn vind og stærk strøm.

På gensyn på fjorden til sæson 2020.

Sejladslederen