J/70 sejlbåden, Thyge II, med ligaholdet ombord.                                                                     Foto: Gunnar Munk Jørgensen

Hvordan bliver man sejler i Aalborg Sejlklubs J/70’er?

Du kan skrive til bådsmand Thyge: SMS 40448146  eller send en mail.  Så aftaler vi tid for en prøvetur – enten med et af de faste hold (se sejlplanen nederst) eller med et hold, vi sammensætter.

Hvis du vil sejle i sæson 2022, skal du være medlem af Aalborg Sejlklub og betale et aktivitetsgebyr for at sejle i en klubbåd. Aktivitetsgebyret betales i klubbens webshop.

Vil du vide mere om brug af J/70’eren,Thyge II – så læs bestemmelserne: J-70 retningslinjer i AS 2022

Som J/70-sejler bør du være medlem af facebookgruppen: “J/70 i Aalborg Sejlklub

Hvis du ikke kan stille med eget hold, kan du kontakte Thyge (se ovenfor) eller en bådfører på et hold . Som gæst sejler du gratis de første 2 gange. Et hold  kan være fra 2 til 5 personer ( + reserver).

Deltagelse i Sejlsportsligaens 2.division 2022 :  Invitation

Sejlplan for flg. hold ved sæsonstart :

Mandag aften – Mødetid kl. 17.00

Bådfører: Malthe Nør Larsen

Tirsdag aften – Mødetid kl.16.00

Bådfører: Torben Knudsen

Onsdag aften – Mødetid kl. 17.00

Holdet træner til sejlsportsligaen. Klubben er tilmeldt 2.divisions ligastævner.

Bådfører: Michael Nielsen

Torsdag formiddag – Mødetid: kl.9.30

Bådfører: Thyge Steffensen

Torsdag aften : Juniorafdelingen v. Michael Nielsen møder med besætning, når jolletræningen er færdig.

TAK til de fonde og virksomheder, der har hjulpet os med købet af

vores J/70 “Thyge II”: