J/70 sejlbåden, Thyge II, med ligaholdet ombord.                                                                             Foto: Gunnar Munk Jørgensen

Hvordan bliver man sejler i Aalborg Sejlklubs J/70’er?

Du kan skrive til bådsmand Thyge: SMS 40448146 .  Så aftaler vi tid for en prøvetur – enten med et af de faste hold eller med et hold, vi sammensætter.

Hvis du vil sejle i sæson 2023, skal du være medlem af Aalborg Sejlklub og betale et aktivitetsgebyret (2000 kr. – unge og pensionister halv pris) for at sejle i vores klubbåd. Aktivitetsgebyret betales i klubbens webshop.

Vil du vide mere om brug af J/70’eren,Thyge II – så læs bestemmelserne: J-70 retningslinjer i AS 2022

Som J/70-sejler bør du være medlem af facebookgruppen: “J/70 i Aalborg Sejlklub

Sejlklubbens hold i Sejlsportsligaens 1.division i 2023

Efter 4 stævner (Svendborg, Helsingør, Aarhus og Lemvig) opnåede liga-holdet en samlet 14.plads på ranglisten  (link: PDF rangliste 2023). Som det kan læses på oversigten steg holdets formkurve fra en 17. til 7.plads.  Flere detaljer findes på facebooksiden : J/70 i Aalborg Sejlklub.

Se ranglisten her >>

Besætningen var Michael Nielsen (bådfører), Morten Kjær Hansen, Mikael Thorndal Madsen og Kristoffer Mark. Ved stævnet i Svendborg måtte Morten udgå med en skade, og Lene Madsen (Michaels kusine på Sydfyn) blev hasteindkaldt.

Også i 2023 fik ligaholdet økonomisk støtte af MELSENFONDEN (tilmeldingsgebyret og fortæring) og GateHouse (kamptrøjer og km-penge).  Vi siger tusind tak.

Billeder fra 2023-stævnerne:

TAK til de fonde og virksomheder, der i 2021 hjalp os med at købe vores J/70 “Thyge II”: