J/70 sejlbåden, Thyge II, søsat d.16.maj 2021  – her med onsdagsholdet på rælingen.

Klubbens egen båd er bundmalet, søsat og rigget. Sejlerne melder sig og finder sammen på hold.  Der er stadig plads til flere sejlere/hold og plads på nogle hold. Så kontakt  Jesper Schultz eller Thyge Steffensen . Du kan også læse videre nedenfor.

Hvordan bliver man sejler i vores J/70’er ?

De aktuelle retningslinjer for brug af båden (link) :J-70 retningslinjer i Aalborg Sejlklub – Jesper og Thyge  (Ændringer vil ske løbende)

Aktivitetsgebyret for sæson 2021 for AS-medlemmer er 2000 kr. For unge (23 år og derunder) og/eller studiekort er 1000 kr. For dem, der udelukkende sejler på hverdage før kl.15, er gebyret også 1000 kr. Aktivitetsgebyret betales i klubbens webshop : Vælg i webshop’en “Sejlads i klubbåde” og derefter “J/70 sportsbåd”.

Før du betaler aktivitetsgebyret, bør du få dig en/flere prøveture. Aftal med et af holdene nedenfor. Der er ofte en ledig plads.

Som J/70-sejler bør du altid være medlem af facebookgruppen : “J/70 i Aalborg Sejlklub” ..

Sejlplan / hold medio august :

Mandag aften :  Niels Bentzon , Malthe Nør Larsen og  ??.  Møde tidspunkt : 17  Et uddannelseshold, der sejler med tilsvarende hold fra SL. Fælles instruktør : Kris Houmann/ Morten Kjær Hansen fra SL.

Tirsdag aften :  Jesper Schultz, Torben Knudsen og  Gunnar Munk Jørgensen.   Mødetidspunkt : kl.16, .

Onsdag aften : Michael Nielsen, Morten Kjær Hansen, Mikael Thorndal Madsen og  ????. Møder ved 17-tiden og træner til at stille hold til sejlsportsligaen.

Øverst på denne side vises holdet på tæt kryds. – fanget af Gunnar Munk J. med teleobjektivet d. 9.juni 2021

Torsdag formiddag : Kurt S. Jensen, Erik Møller, Thyge Steffensen,  Anders Lintner. Mødetid : kl.9.30 .

Hvem har hjulpet os med bådkøbet ?   Fondene m.m.