J/70 sejlbåden, Thyge II, med ligaholdet ombord.                                                                     Foto: Gunnar Munk Jørgensen

Hvordan bliver man sejler i Aalborg Sejlklubs J/70’er?

Du kan skrive til bådsmand Thyge: SMS 40448146 .  Så aftaler vi tid for en prøvetur – enten med et af de faste hold eller med et hold, vi sammensætter.

Hvis du vil sejle i sæson 2022, skal du være medlem af Aalborg Sejlklub og betale et aktivitetsgebyr for at sejle i en klubbåd. Aktivitetsgebyret betales i klubbens webshop.

Vil du vide mere om brug af J/70’eren,Thyge II – så læs bestemmelserne: J-70 retningslinjer i AS 2022

Som J/70-sejler bør du være medlem af facebookgruppen: “J/70 i Aalborg Sejlklub

Deltagelse i Sejlsportsligaens 2.division 2022 :

Resultatet efter sæsonens 4 stævner: 2.div. ligaen i 2022

Med en sikker 2.plads, overalt, kan AS-holdet stille op i 1.division til næste år. Tillykke, og tak for at J/70-projektets mål er nået på rekordtid.

Besætning: Michael Nielsen (bådfører), Morten Kjær Hansen, Kristoffer Mark og Mikael Thorndal Madsen. Ved stævnet i Svendborg erstattede Magnus Mikkelsen Mikael.

Sponsorer : Melsen-fonden har givet årets tilmeldingsgebyr, rejsepenge og transport af RIB-båd (Vi siger tak for det).

På kamptrøjen føres GateHouse, da denne virksomheds tilskud til køb af træningsbåden, “Thyge II” ,gav os mod på at søge fondene om de store tilskud til bådkøbet.

Billeder fra sæsonen :

Her vises billeder, der er lånt fra Sejlsportsligaens facebook-side og suppleret med bådsmandens egne fra Aalborg-stævnet.

2.plads i Kastrup-stævnet :

AS-holdet sejler koncentreret – også på udebane (ovenfor) I Kastrup blev vindstødene så kraftige (nedenfor) , så genakkeren blev under dæk.

Også ved stævnet i Aalborg blæste det – om lørdagen (nedenfor)

Om søndagen blæste det slet ikke – et par timer. (nedenfor)

I Aalborg gik 1.pladsen til AS-holdet. Nogen mente, at det skyldtes hjemmebanefordel. Andre – at de bare var de bedste .

En 1.plads fører til en vandgang i Limfjordens kolde bølger. Tillykke med sæson 2022

TAK til de fonde og virksomheder, der har hjulpet os med købet af

vores J/70 “Thyge II”: