Bestyrelsen har nu købt en J/70 sejlbåd.

Klubbens egen båd er nu kommet til hjemhavnen og skal bundmales før søsætningen. Vi håber stadig at have en hovedsponsor, der evt. vil bestemme bådens navn. Indtil da, låner vi et billede  af Sejlklubben Limfjordens både, Beierholm og Nordjyske Bank.

Hvilken båd har vi købt ?

Vi har fået båd nr.6 i Sejlsportsligaens flåde fra 2020. Til sammenligning købte Sejlklubben Limfjorden båd nr.1 fra 2018-flåden , og sponsor valgte at kalde den Beierholm ( se billedet). Vores båd har således kun sejlet 3 stævner i den amputerede 2020-sæson.

Hvordan bliver man sejler i vores J/70’er ?

De aktuelle retningslinjer for brug af båden :J-70 retningslinjer i Aalborg Sejlklub – Jesper og Thyge  (Ændringer vil ske løbende)

Aktivitetsgebyret for sæson 2021 for AS-medlemmer er 2000 kr. For unge (23 år og derunder) og/eller studiekort er 1000 kr. Pensionister og andre, der udelukkende sejler på hverdage før kl.15, er gebyret også 1000 kr. Aktivitetsgebyret betales under “sejlerskolen” som “kursus” i sejlklubbens webshop.

Som J/70-sejler bør du altid være medlem af facebookgruppen : “J/70 i Aalborg Sejlklub” ..

Hvem har hjulpet os med bådkøbet ?   Fonde og sponsorer lige nu..