Bestyrelsen har nu besluttet af købe en J-70 sejlbåd.

Fra sæson 2021 kan vi tilbyde at leje en J-70-sejlbåd på betingelser og til en pris, der er sammenlignelig med leje af klubbens H-både. Desuden vil priser og betingelser blive sammenlignelige med tilsvarende i Sejlklubben “Limfjorden”. De præcise betingelser og priser i Aalborg Sejlklub vil blive slået op på denne side, når  arrangør-gruppen (se nederst) har tænk færdigt. Til den tid vil tilmeldingsformular og betalingsmåde blive slået op i sejlklubbens webshop  – som for H-bådene.

Hvilken båd køber vi ?

Bestyrelsen har sagt OK til Sejlsportsligaens tilbud om at købe en af de 6 ligabåde. Bådene har kun sejlet i 2020-sæsonen, der blev meget kort af de velkendte COVID-19-årsager. Vi leder p.t. efter en hovedsponsor, der kan få mulighed for at bestemme bådens navn.

Hvordan fordeles sejltid i J-70’eren ?

Holddannelse og fordeling af sejltider vil foregå efter regler, der kommer her på siden, når arrangør-gruppen har tænkt færdig. I øvrigt lader vi os inspirere af Sejlklubben “Limfjorden”, Aarhus Sejlklub m.fl.

Hvem har hjulpet os med købsprisen ? Fonde og sponsorer lige nu..

Arrangørgruppen er  :

Fra Sejlerskolen kom Martin Romanius & Kirsten Algren , fra H-bådene deltog Kim Nielsen og fra Kapsejlads kom Jesper Schultz, næstformand  & Thyge Steffensen, sejladsleder

Mens du venter på sejlervejr og forår, kan du f.eks. se video på Youtube , søg efter : “J 70’er Nordjyske Bank op og ned af banen” Kun de allerbedste sejler ud i den vindstyrke , der var den søndag i november. Thomas Kragh i SL sad ved roret i vores RIB og holdt samtidig mobilen.