Medlemsmøde – Helhedsplan for Aalborg Sejlklub

Her kan du downloade den præsentation, som formand Ole Skjaerbaek holdt på mødet >>>

Her kan du se referat/noter fra mødet når det er klar >>>

Invitation til medlemsmøde om helhedsplan for Aalborg Sejlklub

Bestyrelsen har gennem de seneste år arbejdet med en række tanker og ideer om, hvordan vi i løbet af de næste 5-10 år kan udvikle Aalborg Sejlklub, så vi skaber endnu mere liv på havnen. Nu er bestyrelsen klar til at vise arbejdet frem for medlemmerne.

Hvorfor møde netop nu?

Da vi står foran foreningens vel nok største investering nogensinde, er det vigtigt, at vi får tænkt alle fremtidige ønsker og behov ind i planen. Kraner, broer og bygninger lader sig jo ikke lige flytte, når de først er placeret.

Vi vil på mødet præsentere et udkast til helhedsplanen, som vi ser den, og vi håber at rigtig mange medlemmer vil være med til at snakke mulighederne igennem – både de projekter, som vi meget snart skal til at beslutte, og dem som kommer på den lidt længere bane.

Forventningen til mødet er, at vi får et indtryk af, hvilke elementer i helhedsplanen, som I medlemmer vægter højest. Det er derfor vigtigt, at så mange medlemmer som muligt deltager i mødet.

Beslutning om hvilket kransystem vi skal vælge nærmer sig. Vi har holdt en række møder, hvor vi har talt om de forskellige muligheder vi har, når vi skal finde den helt rigtige afløser for vores gamle blå travelift.

Gennem 3 møder har vi debatteret med medlemmerne om de 3 kransystemer og 2 placeringer, som vi nåede frem til for nu snart 2 år siden. I denne periode har vi også haft møder med en ekspertgruppe af medlemmer, med relevante kompetencer, og derudover har vi holdt møder med en række eksterne eksperter.

Nu er tiden kommet til, at vi sammen med klubbens medlemmer, gerne vil se på kranprojektet i forhold til alle de elementer som helhedsplanen indeholder.

Det er vigtigt, at der deltager mange medlemmer

Vi ønsker at udvikle sejlklubben, så flest mulige medlemmer får glæde af faciliteterne. Selvom vi synes, at vi har gode ideer og dygtige folk til at hjælpe os, så har vi brug for at snakke tingene igennem med jer medlemmer.

Så tag dine sejlervenner under armen og kom og vær med i snakken.

Mødet afholdes i klubben

onsdag d. 28. februar kl. 19:00 – 21:00

Vi glæder os til at se jer og til at høre jeres meninger og
ideer til den fremtidige Aalborg Sejlklub.