I korthed   :   Nordjylland Rundt er en distancekapsejlads om hurtigst muligt at sejle rundt om Nordjylland. Deltagerne bestemmer selv hvornår , så længe det sker mellem 1. maj og 1. november. Der er derfor heller ingen dommer til at skyde sejladsen i gang eller til at tage bådene i mål. I stedet skal de deltagende både føre digital logbog (tracking) på Keep Sailing (link : //keepsailing.net ), som dommer/arrangør får adgang til at læse og udregne bådens  konkurrencetid. Deltagerne bestemmer selv, om de vil sejle rundt øst  eller vest om Nordjylland, og hvor de ønsker at starte/slutte. Læs (link) : Sejladsbestemmelser Nordjylland Rundt 2020 version

 Hvis du vinder, får du vandrepokalen i et år og dette skilt til ruffet :                         

Sæsonstart 2020 :

 

Det gode skib, VALKIRIA,(se ovenfor) lagde ud vestenom d. 4.juni kl. 11.30. Starten kan følges på video, Youtube : “Valkirias start 4.juni”.  Skipper Henrik Ottosen skriver (link) : Henriks Valkiria-tur til Thyborøn juni 2020   om, hvorledes en varslet storm i Nordsøen ændrede turen til en “farsdag-tur”. Sæsonen er så lang, at der er tid til et nyt forsøg.

 

Næste skib, WHITE BEAM,(se ovenfor)  startede ud østenom d.19.juni og nåede hjem d.21.juni

 

Vinderen i 2019 :

Skipper Mogens Tomra i White Beam, med vandrepokalen, Stig Larsens stormglas. Styrmand, Martin Romanius ser beundrende til.