Nu kan du leje udstyr til vedligeholdelse af din båd

posted in: Forsiden 0

Udstyr til vedligeholdelse af din båd

Nu kan du leje godt professionelt udstyr til vedligeholdelse af din båd i Aalborg Sejlklub. Udstyret kan lejes ved henvendelse til havnekontoret eller vores havneassistent.

Læs mere om udstyr og priser her>>>

Vi passer på miljøet

Nu har vi jo besluttet at blive en mere miljørigtig havn, men vi ved også at godt udstyr er både dyrt og fylder en del. Derfor har vi nu indkøbt støvsugere, højtryksrensere, slibere og skrabejern, som vi kan leje ud til medlemmer til rimelige priser. Vi har også indkøbt et mindre lager af forbrugsmaterialer, som kan købes på havnekontoret.

Slibning og afskrabning af maling og lak

Der er ikke længere tilladt at slibe eller skrabe maling og lak af, uden at der er en støvsuger forbundet med slibemaskine eller skrabejern. For det første skader det miljøet og samtidigt er bådene der står i nærheden ofte generet af støv.

Højtryksrensning

Når du højtryksrenser din båd, må det ikke være til gene for bådene omkring dig. Derfor, se efter vindstyrke og -retninginden du starter.

Hvis din båd er meget snavset eller begroet, kan du aftale med liftføreren, at din båd placeres på et sted, hvor du ikke generer andre og efter endt rengøring, kører han din båd til den endelige plads. Vi kalder dette for pit-stop og det koster kr. 150,-

Hvis der efter rensning er rester af rurer, muslinger, tang eller maling, skal dette skrabes eller fejes op og bortskaffes i enten en af de blå containere eller i en passende container på miljøstationen.

Er der andet vi kan hjælpe med?

Vi håber at så mange som muligt af jer vil benytte jer af tilbuddet og lad os endelig høre, hvis der er andre services i kunne tænke jer.