Prislister for havnepladser 2020

Herunder kan du downloade størrelser og priser på havnepladserne i Aalborg Sejlklub.

Download kort over Aalborg Sejlklubs broer>>>
Prisliste for havnepladser 2020>>>

Når du skal vælge havneplads skal du være opmærksom på:

• Bådens længde og bredde (inklusiv bovspryd, stævnplatform, badeplatform, slæbejolle mv.) må ikke overskride havnepladsens størrelse.
  • Båden skal være fortøjet forsvarligt, tilpasset høj- og lavvande og således at den ikke driver udenfor pladsen, samt være fastgjort med knob, der kan bindes op på trods af belastning.

Bemærk at der ikke er størrelser og priser på langskibspladser i prislisten, da det afhænger af bådens størrelse. En tommelfingerregel for beregning af langskibspladsens størrelse er bådens længde tillagt 20% og bådens bredde tillagt 15%. Der kan dog være forhold, hvor en båd kræver mere manøvreplads og beregningen derfor er anderledes.

Med i prisen når du lejer en havneplads:

• Havneplads for et år
  • Landplads med mulighed for at købe eller leje mobilstativ
  • En isætning og optagning af båden med travelift
  • Transport i mobilstativ til og fra landplads på klubbens grund
  • Adgang til klubhus, masteskure
  • Brug af mastekraner
  • Adgang til at benytte slæbestedet

Ønsker du en havneplads?

Er du ikke medlem af Aalborg Sejlklub og ønsker en havneplads, så klik her>>>
Du er også velkommen til at kontakte havnekontoret. Se info her >>>

Er du medlem af Aalborg Sejlklub og ønsker at flytte til anden havneplads, så kontakt havnekontoret. Se info her>>>

For at leje en havneplads skal du være aktiv medlem af Aalborg Sejlklub.