Foto 1140×450

Hvad kræver det af udstyr?

Når man starter, behøver man ikke at have tørdragt, våddragt eller vådstøvler, som de ældre kammerater sejler i. Du kan starte med et sæt regntøj – noget varmt under – et par gummistøvler. I klubben har vi en redningsvest, som du kan låne til at begynde med. Da man kan risikere at blive våd under sejladsen, er det altid en god idé at have skiftetøj med.

En tørdragt er den bedste beskyttelse mod kulden. Den bruges ofte til vintersejllads og tidlig forårsejllads.

Våddragten beskytter også mod det kolde vand, og er et noget billigere alternativ.

Det personlige udstyr kan af og til købes brugt i klubben, på dba/guloggratis eller facebookgruppen: Køb og salg af optimistjoller, sejl, udstyr, sejlertøj i Danmark.