SUP afdeling i Aalborg Sejlklub

Aalborg Sejlklub sætter gang i SUP

Vi er i gang med at uddanne 4 SUP instruktører, som vil sætte gang i klubbens SUP boards. Tuija Skjaerbaek og Jakob Marquard blev uddannet i september og Anne Nør Larsen og Malthe Nør Larsen skal med på det kommende kursus, så de er klar, når sæsonen starter igen til foråret. Her vil det blive muligt at tilmelde sig et introkursus, så man efterfølgende kan leje SUP board i klubben og deltage i arrangementer.

Den 2. oktober deltog Aalborg Sejlklub i Sports & Kulturmessen i Nordkraft, hvor nye tilflyttede studerende inviteres til at møde byens foreninger. Malthe og Phillip fra ungdomsafdelingen var med og repræsenterede klubben. De havde travlt med at fortælle om og lave reklame for klubben. Tak til Malthe og Phillip og til Gunnar Munk for at organisere.

Vi er i gang med at opdatere hjemmesiden – her vil der snart dukke en SUP-fane op under aktiviteter, hvor vi vil skrive om mulighederne med SUP i Aalborg Sejlklub.