Foto 1140×450

TEAM SUPER C-OPTIMISTER er navnet på vores nye introforløb for nye sejlere.

Team super C-optimister er et introforløb for nye sejlere, hvor vi lægger vægt på:

– Tryghed – det skal føles trygt for sejleren og forældrene. Vi hjælper og støtter hinanden. Blæser det for meget vil der være fx teori, en tur på vandet i følge båden eller kajak-sejllads.

– Glæde – det skal være sjovt at sejle

– Leg – kun ved at lege lærer man rigtigt.

– Kammeratskab – uden gode venner/kammerater at sejle sammen med, holder det som regel ikke længe.

Vi starter et Team Super C-Optimister hold op tre gange i sæsonen, d.8.maj og d. 5.juni og igen til august. Team Super C-Optimisterne starter med en stille og rolig introduktion til det at sejle, hvor du som sejler og dine forældre får et godt grundlag til at vurdere, om sejlads er en sport for dig. Vi har træning tirsdag og torsdag fra kl.17.00 og sejler ind omkring kl.19. De første gange har vi en eller to joller med ude på vandet, alt afhængig af vejret. Hvis sejlerne føler sig parat til det, kan de på skift prøve en jolle. Stille og roligt vil sejlernes færdigheder vokse, og de vil efterhånden kunne tage del i træningen med de øvrige sejlere.

Efter introforløbet, på en måned, skal du og dine forældre vælge om, du vil fortsætte som medlem af sejlklubben. Hvis du vil det, skal du melde dig ind i sejlklubben og evt. leje en jolle.