Tidsplan for booking af søsætning og optagning

Alle der betaler årlig havneplads i Aalborg Sejlklub har 2 løft indenfor bookingperioderne i skemaet herunder, med i prisen for havnepladsen.

 

Indenfor bookingperioderne

Booking gennem indenfor bookingperioderne i skemaet herunder, foregår via medlemsprofilen i Zietwing

Alle medlemmer, der betaler årlig havneplads i Aalborg Sejlklub har 2 løft inden for bookingperioderne i skemaet herunder, med i prisen for havnepladsen.

Bookingperiode 1. halvår Bookingperiode 2. halvår
Om foråret åbner kalenderen i uge 9
med bookingdatoer fra uge 10 til 24
Om efteråret åbner kalenderen i uge 34
med bookingdatoer fra uge 35 til uge 45

 

Udenfor bookingperioderne

Der kan søsættes og optages både hele året, dog med forbehold for vejrforhold og ferieperioder. I perioderne udenfor ovenstående skema, er der en tillægspris jfr. prislisten

 

Gæstesejlere

Gæstesejlere der ønsker at booke søsætning, optagning og vinteropbevaring, skal kontakte havnekontoret på telefon: 98102575 eller mail: kontor@aalborg-sejlklub.dk

Priser for gæsteservices findes i prisliste, gæster

 

Tidsplan for åbning og lukning af vand på landpladser og broer

Åbning af vand Lukning af vand
Vi åbner for vandet på broer og landpladser lørdag i uge 11 *) Vi lukker for vandet på broer og landpladser lørdag i uge 46 *)

 

*) Vandet på broer og arealer er lukket om vinteren for at undgå frostsprængninger. Derfor er der forbehold for ovennævnte tidspunkter, såfremt der meldes om frost.

 

Vand om vinteren

Der er opsat 2 frostfri haner, som er åben hele vinteren og som må benyttes af fastboende sejlere, gæster og til rensning af både, der bliver optaget efter der er lukket for vandet på landpladser og broer.