Yachtskipper af 3. grad

Kursusbeskrivelse

Kurset arbejder mod at eleverne får taget Søfartsstyrelsens Yachtskippereksamen af 3. grad. Kurset giver (sammen med et sønæringsbevis) ret til at sejle lystbåde med længde op til 24 meter i Nordeuropæisk fart.

Yachtskipper af 3. grad omhandler “terrestrisk navigation”, og er en tilbundsgående uddybning af de emner, du stiftede bekendtskab med på duelighedskurset. Desuden omhandler kurset emner som sømandskab, søsikkerhed, meteorologi, sejlads i tidevand, sejladsplanlægning og meget andet.

Ud over teoriundervisningen indeholder kurset:

• Undervisning i brug af redningsflåde og brandslukning
  • Vejledning i projektopgave

Asger Hunø, Himmerlands Sejlerskole

Datoer

Teoriundervisning: 12 torsdage fra klokken 18.00 til 22.00

Første gang torsdag den 28. oktober 2021

Eksamen den 5. eller 6. februar 2022

Undervisningslokalet i Aalborg Sejlklub, Skydebanevej 40, Aalborg

Undervisning m.m.: 3.700 kr.

Bøger: ca. 1.500 kr.

Eksamensgebyr: 875 kr.

Bøger og kort kan bestilles i Aalborg Sejlklubs webshop

Tilmelding helst 14 dage før, så du kan nå at bestille bøger og læse de første kapitler til første aften. Materialerne kan afhentes på havnekontoret eller udleveres den første mødeaften.

Tilmelding på www.himmerlandssejlerskole.dk under ”kontakt og tilmelding”

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Asger Hunø på asgerhuno@gmail.com

eller Kirsten Ahlgren på sekretaer@aalborg-sejlklub.dk